PRODUCTIE INDUSTRIALA


Profesionisti in slujba ta !

CONEST pune accent pe calitate, modernizare si dezvoltare continua. De aceea, ne bazam pe:

 

Detinem o BAZA DE PRODUCTIE in Iasi, care are in componenta:

 

  • statie de mixturi asfaltice, acreditata AEROQ - tip LINTEC 1500, fabricata in anul 2012, cu site rotative, productie 120 t/h
  • statie  de betoane si mortare, acreditata AEROQ - tip ORU IMER KOALA, statie automata cu o productie de 250 mc/zi
  • sectie confectii metalice - hala industriala cu pod rulant, unde se pot produce confectii metalice de la cele mai simple, pana la structuri complexe. 
  • sectie armaturi fasonate - hala industriala cu pod rulant, masina automata de fasonat etrieri si utilaje specifice productiei de armatura fasonata.
  • sectie de elemente prefabricate din beton si beton armat, cu macara turn si platou de turnare

 

Detinem o BAZA DE PRODUCTIE in Targu Neamt, care are in componenta:

  • statie de mixturi asfaltice, acreditata AEROQ - tip ALFELDER-AMMAN,cu site plane,productie 110 t/h
  • statie  de betoane si mortare, acreditata AEROQ - tip LIEBHER, statie automata fabricata in anul 2008, cu o productie de 60 mc/h, patru masini pentru transport beton precum si o pompa de turnat beton,cu bratul de 36 m.

  

 

LABORATOR DE INCERCARI IN CONSTRUCTII, autorizat gradul II, care efectueaza determinari pentru profilele G.T.F., B.BA.BP., A.R., M.B.M., M.T.Z., ANCFD, D+MD, Z.P., U.N.C.E.C

DEPOZITE LOGISTICE pentru materiale de constructii/dotari/scule/echipamente in suprafata totala de 30.000 mp

Parc Auto complex si o baza de mecanizare. Avem in dotare un numar de circa 100 de utilaje care deservesc santierele celor trei divizii ale companiei, precum: autoutilitare, autobasculante, buldoexcavatoare, buldozere, macarale fixe si mobile, autogradere, incarcatoare frontale, trailere, cilindrii compactori, vibrofinisor  asfalt, freza asfalt, masina de raspandit emulsie, perii mecanice.
 

NOUTATI

Echipe de muncitori in constructii, calificati si necalificati, din judetele Iasi si Neamt.       
"Proiectul CEMEX (Centru integrat si independent, focalizat pe activitatea de cercetare, inovare si dezvoltare stiintifica, cu incidenta in medicina experimentala), a fost o adevarata provocare pentru noi si ne-am demonstrat cu totii ca prin munca sustinuta si o atitudine pozitiva putem sa realizam ceea ce ne-am propus. Suntem incantati ca am reusit sa raspundem exigentelor Beneficiarului intr-o maniera profesionista, proactiva si astfel, sa putem contribui la realizarea unui proiect cu puternic impact in dezvoltarea comunitatii medicale locale, cat si internationale.   Timp de peste 50 de ani, compania CONEST a demonstrat în mod consecvent capacitatea de a furniza cu succes servicii de (...)
Ȋn contextul campaniei electorale pentru alegerile locale din Iași, ȋn ultimele două săptămâni au apărut ȋn spațiul media unele informații false, tendențioase sau cu un puternic caracter insinuant care fac referire directă la compania CONEST. Ca urmare a acestui fapt, vă rugăm să primiți spre difuzare următoarele precizări:   1. Ţinând cont că statul este principalul investitor ȋn sectorul construcțiilor civile și de infrastructuri rutiere din România, este firesc ca firma CONEST prin mărimea, experiența și capacitatea tehnico-profesională, să participe la licitațiile organizate de instituțiile publice. Astfel, ȋn mod concret, ȋncă din anul 1963, am executat lucrări de construcții (...)