NOUTATI

Echipe de muncitori in constructii, calificati si necalificati, din judetele Iasi si Neamt.       
"Proiectul CEMEX (Centru integrat si independent, focalizat pe activitatea de cercetare, inovare si dezvoltare stiintifica, cu incidenta in medicina experimentala), a fost o adevarata provocare pentru noi si ne-am demonstrat cu totii ca prin munca sustinuta si o atitudine pozitiva putem sa realizam ceea ce ne-am propus. Suntem incantati ca am reusit sa raspundem exigentelor Beneficiarului intr-o maniera profesionista, proactiva si astfel, sa putem contribui la realizarea unui proiect cu puternic impact in dezvoltarea comunitatii medicale locale, cat si internationale.   Timp de peste 50 de ani, compania CONEST a demonstrat în mod consecvent capacitatea de a furniza cu succes servicii de (...)
Ȋn contextul campaniei electorale pentru alegerile locale din Iași, ȋn ultimele două săptămâni au apărut ȋn spațiul media unele informații false, tendențioase sau cu un puternic caracter insinuant care fac referire directă la compania CONEST. Ca urmare a acestui fapt, vă rugăm să primiți spre difuzare următoarele precizări:   1. Ţinând cont că statul este principalul investitor ȋn sectorul construcțiilor civile și de infrastructuri rutiere din România, este firesc ca firma CONEST prin mărimea, experiența și capacitatea tehnico-profesională, să participe la licitațiile organizate de instituțiile publice. Astfel, ȋn mod concret, ȋncă din anul 1963, am executat lucrări de construcții (...)

Divizia de constructii civile si industriale

Raspundem tuturor cerintelor clientilor nostri si suntem canalizati pe realizarea proiectelor moderne. Incepand cu fazele de proiectare sau de pregatire a constructiei si ajungand la etapele finale premergatoare finalizarii acestora, toate proiectele noastre sunt urmarite indeaproape, cu maxim interes, de catre manageri de proiect care reusesc sa tina sub control planificarea si bugetarea fiecarei etape de lucrare. Echipa noastra de specialisti in constructii, isi propune ca in cadrul fiecarui proiect  sa creeze idei distincte si inovative si sa dezvolte solutii profesioniste de implementare a planurilor, considerand specificitatea fiecarui proiect in parte. Afirmam ca putem realiza proiecte cu factori ridicati de dificultate (...)

detalii

Divizia de instalatii

Pentru a garanta calitatea si abordarea integrala a unui proiect, suntem specializati si in lucrari de instalatii: - instalatii pentru alimentari cu apa, canalizare, magistrale termoficare, statii de epurare - instalatii electrice si automatizari - instalatii sanitare, termice si de gaz - instalatii de ventilatie si climatizare  

detalii

Divizia de infrastructura rutiera

Pentru ca viziunea este unul dintre atributele importante ale unei companii, am anticipat nevoia dezvoltarii infrastructurii rutiere in Romania. Astfel ne-am creat Divizia de Infrastructura Rutiera si avem experienta pe urmatoarele zone: - constructie infrastructura rutiera pentru drumuri comunale si judetene; - refacere infrastructura rutiera strazi municipale; - constructuie pasaj auto suprateran; - constructie pasaj pietonal subteran;  

detalii

Baza de productie Iasi

In Baza de productie din Iasi, b-dul Poitiers nr. 14, se produc:   - mixturi asfaltice AB1, AB2, BADPC25, BAD25, BAPC8, BAPC16, BA8 si BA16, toate insotite de documente de calitate eliberate de laboratorul CONEST, acreditat grad II   - betoane clasa de la C8/10 pana la C35/45, granulatii de la 0-8 pana la 0-31, toate insotite de documente de calitate eliberate de laboratorul CONEST, acreditat grad II   - confectii metalice prin imbinari demontabile sau imbinari sudate, folosid trei tehnologii diferite de sudare.    - armatura fasonata pe masini specializate, OB37 de la 6-20 mm, PC52 si PC60 de la 8-36 mm cat si carcase legate la solicitare.   - elemente prefabricate din beton si beton armat.  

detalii

Baza de productie Targu Neamt

In Baza de productie din Targu Neamt, aleea Castanilor, se produc:   - mixturi asfaltice AB1, AB2, BADPC25, BAD25, BAPC8, BAPC16, BA8 si BA16, toate insotite de documente de calitate eliberate de laboratorul CONEST, acreditat grad II   - betoane clasa de la C8/10 pana la C35/45, granulatii de la 0-8 pana la 0-31, toate insotite de documente de calitate eliberate de laboratorul CONEST, acreditat grad II  

detalii

Laborator de incercari in constructii

CONEST detine un LABORATOR DE INCERCARI IN CONSTRUCTII, autorizat gradul II, care efectueaza determinari pentru profilele G.T.F., B.BA.BP., A.R., M.B.M., M.T.Z., ANCFD, D+MD, Z.P., U.N.C.E.C.

detalii

Departament Proiecte Europene

Pornind de la dorinta de a incuraja formarea continua a personalului din constructii, plecand de la nevoile reale ale angajatorilor si de a creste gradul de implicare a organizatiei in actiuni de responsabilizare sociala (cu precadere in sprijinul categoriilor defavorizate), CONEST a efectuat demersurile necesare pentru extinderea obiectului de activitate in directia furnizarii de programe de formare profesionala continua in constructii. In acest sens, in perioada ianuarie 2011 - decembrie 2013, am implementat cu succes 3 proiecte de tip grant in cadrul Programului Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane, pe care le enumeram: 1.POSDRU/99/5.1/G/77079 – „Masuri active pentru ocuparea persoanelor fara loc de munca din (...)

detalii