Oportunitati de angajare

Echipe de muncitori in constructii, calificati si necalificati, din judetele Iasi si Neamt.       

detalii

Finalizare proiect CEMEX - UMF Iasi

"Proiectul CEMEX (Centru integrat si independent, focalizat pe activitatea de cercetare, inovare si dezvoltare stiintifica, cu incidenta in medicina experimentala), a fost o adevarata provocare pentru noi si ne-am demonstrat cu totii ca prin munca sustinuta si o atitudine pozitiva putem sa realizam ceea ce ne-am propus. Suntem incantati ca am reusit sa raspundem exigentelor Beneficiarului intr-o maniera profesionista, proactiva si astfel, sa putem contribui la realizarea unui proiect cu puternic impact in dezvoltarea comunitatii medicale locale, cat si internationale.   Timp de peste 50 de ani, compania CONEST a demonstrat în mod consecvent capacitatea de a furniza cu succes servicii de (...)

detalii

Comunicat de presa

Ȋn contextul campaniei electorale pentru alegerile locale din Iași, ȋn ultimele două săptămâni au apărut ȋn spațiul media unele informații false, tendențioase sau cu un puternic caracter insinuant care fac referire directă la compania CONEST. Ca urmare a acestui fapt, vă rugăm să primiți spre difuzare următoarele precizări:   1. Ţinând cont că statul este principalul investitor ȋn sectorul construcțiilor civile și de infrastructuri rutiere din România, este firesc ca firma CONEST prin mărimea, experiența și capacitatea tehnico-profesională, să participe la licitațiile organizate de instituțiile publice. Astfel, ȋn mod concret, ȋncă din anul 1963, am executat lucrări de construcții (...)

detalii

Conest - 50 de ani de existenta

In luna Decembrie 2013, CONEST aniverseaza 50 DE ANI DE ACTIVITATE si Excelenta in Constructii !  

detalii

CONEST sustine performanta!

  Conest a sprijint echipa Facultatii de Constructii si Instaltii pentru participarea la Competitia Internationala “Design & Construct” organizata de Universitatea Bogazici – Istambul, Turcia. Echipa “Iron Bows” alcatuita din Ostaficiuc Gheorghe, Cenusa Cosmin, Astancai Denisia, Beilic Andrei, Craciun Elena, a reusit sa obtina Locul I la proba “Montaj Contratimp”, impunandu-se printre cele 16 echipe participante din Europa si Asia.

detalii

Am semnat 3 noi contracte POSDRU

CONEST continua implementarea proiectelor in cadrul POSDRU (Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane). Au fost contractate 3 noi proiecte (de tip grant si strategice) cu implementare in perioada mai 2014 - octombrie 2015. Valoarea totala a celor 3 noi proiecte este de cca. 5,5 milioane EURO.   1.POSDRU /161/2.1/G/141379 - Centrul de consiliere in cariera a elevilor si studentilor in domeniul constructiilor - ISCOP   2.POSDRU/165/6.2/S/143288 - Retea de incluziune sociala pentru responsabilitatea mediului de afaceri, imbunatatirea accesului si participarea grupurilor vulnerabile pe piata muncii - ACCES   3.POSDRU/164/2.3/S/141388 - Programe inovatoare, relevante si personalizate pentru accesul la (...)

detalii

Conest in topul companiilor de constructii

Prezenta pentru al cincilea an consecutiv in Topul National al Firmelor, compania CONEST a fost premiata pentru clasarea pe locul 2 in Topul Firmelor Iesene (aferent anul financiar 2012, Domeniul: Constructii, Grupa: Lucrari de constructii a cladirilor rezidentiale si nerezidentiale, Clasa: Intreprinderi mari). Diploma de merit a fost acordata vineri, 25 octombrie 2013, in cadrul evenimentului „Gala Mediului de Afaceri Iesean – Editia 2013”, organizat de CAMERA DE COMERT SI INDUSTRIE IASI. „Acest premiu este o confirmare a rezultatelor pozitive inregistrate de Conest, dar si o recompensa a eforturilor sustinute de intreaga echipa” ,  Irinel-George TOFAN, Director General – CONEST SA.

detalii

O noua Baza de productie in Targu Neamt

Conest mai deschide o Baza de productie ce are in componenta o statie de mixturi asfaltice si o statie de betoane in Targu Neamt. Aici orice client interesat (persoana fizica sau juridica) poate achizitiona o gama variata de mixturi asfaltice, betoane pentru constructii civile, industriale, hidrotehnice si rutiere.   Pentru mai multe detalii, puteti accesa paginile SERVICII si CONTACT.

detalii

Copiii Conest – Colinde Decembrie 2013

In ajun de mare sarbatoare a Nasterii Domnului, la sediul Conest au poposit cei mai frumosi colindatori, cu chipurile lor de ingeri, aducand cu cantul colindelor vestea apropierii celui mai asteptat moment din an: CRACIUNUL. A fost un moment emotionant pentru toti cei prezenti, care au ascultat cu drag grupul de colindatori, format din copiii angajatilor din cadrul firmei.   Dintre toate cate se-ntampla pe lume CONEST a aparut ca un renume. Anul care a trecut „50 de ani” a facut. Drumuri, poduri construieste Si pe toti ne-veseleste. Toata ziua faureste Si deloc nu oboseste Succes mult are Cum nu are asemanare Ca o pasare maiastra Ea vrea sa creasca Si pe toti sa-i uimeasca. Eu ii urez sa fie iubita Si de (...)

detalii

Cea mai importanta structura rutiera construita la Iasi

Am demarat incepand din luna septembrie a anului 2011 (in asociere cu societatile Eky Sam, Vega 93 si Corefero) lucrarile pentru constructia Pasarelei Octav Bancila. Proiectul Axa de dezvoltare Nord - Sud Pasaj „Octav Bancila” prevede realizarea unui pasaj suprateran de transport peste calea ferata in vederea cresterii accesibilitatii rezidentilor din cartierele Dacia si Alexandru in zonele functionale din Iasi si reabilitarea si modernizarea de strazi si trotuare aferente zonei pasajului. Lungimea totala a construcţiei este de 532,2 metri, iar latimea de 7,8 metri. Valoarea totala estimata a proiectului este de aproximativ 55 de milioane de lei.  Rezultate: Pasaj suprateran; Reabilitare Str. Sarmisegetuza, Str. Stramosilor, (...)

detalii

noutati de la 1 la 10 din 18