NOUTATI

Echipe de muncitori in constructii, calificati si necalificati, din judetele Iasi si Neamt.       
"Proiectul CEMEX (Centru integrat si independent, focalizat pe activitatea de cercetare, inovare si dezvoltare stiintifica, cu incidenta in medicina experimentala), a fost o adevarata provocare pentru noi si ne-am demonstrat cu totii ca prin munca sustinuta si o atitudine pozitiva putem sa realizam ceea ce ne-am propus. Suntem incantati ca am reusit sa raspundem exigentelor Beneficiarului intr-o maniera profesionista, proactiva si astfel, sa putem contribui la realizarea unui proiect cu puternic impact in dezvoltarea comunitatii medicale locale, cat si internationale.   Timp de peste 50 de ani, compania CONEST a demonstrat în mod consecvent capacitatea de a furniza cu succes servicii de (...)
Ȋn contextul campaniei electorale pentru alegerile locale din Iași, ȋn ultimele două săptămâni au apărut ȋn spațiul media unele informații false, tendențioase sau cu un puternic caracter insinuant care fac referire directă la compania CONEST. Ca urmare a acestui fapt, vă rugăm să primiți spre difuzare următoarele precizări:   1. Ţinând cont că statul este principalul investitor ȋn sectorul construcțiilor civile și de infrastructuri rutiere din România, este firesc ca firma CONEST prin mărimea, experiența și capacitatea tehnico-profesională, să participe la licitațiile organizate de instituțiile publice. Astfel, ȋn mod concret, ȋncă din anul 1963, am executat lucrări de construcții (...)

INAPOI

Resurse Umane

Nucleul CONEST  îl reprezinta angajatii companiei. Obiectivul nostru este de a transforma fiecare loc de munca într-o provocare pentru a promova un spirit întreprinzator si un management profesionist.

Astazi avem aproximativ 400 angajati care confirma acest lucru, dintre care mai bine de 92% sunt angajati calificati.

Astfel am creat o echipa de experti in inginerie, proiectare, tehnica, financiar-contabil,administrativ,maistri si muncitori calificati(asfaltatori, pavatori, fierari-betonisti, dulgheri, lacatusi, sudori, vopsitori, schelari, zidari, zugravi, instalatori, electricieni, mecanici utilaj).

Pe plan intern, CONEST îsi perfectioneaza în mod constant angajatii pentru ca acestia sa atinga un nivel înalt de pregatire în domeniu, oferindu-le în mod continuu training-uri care au ca obiectiv cunoasterea si aplicarea procedurilor specifice managementului de proiect.

Pe plan extern, CONEST este un factor activ prin furnizarea de programe de formare profesionala atestata pe meserii specializate din domeniul constructiilor.

Un astfel de exemplu sunt proiectele aflate în derulare pentru calificarea si recalificarea angajatilor din sectorul constructiilor  si a persoanelor fara loc de munca si a somerilor. Acestea sunt finantate din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 „Investeste în oameni!”