NOUTATI

Echipe de muncitori in constructii, calificati si necalificati, din judetele Iasi si Neamt.       
"Proiectul CEMEX (Centru integrat si independent, focalizat pe activitatea de cercetare, inovare si dezvoltare stiintifica, cu incidenta in medicina experimentala), a fost o adevarata provocare pentru noi si ne-am demonstrat cu totii ca prin munca sustinuta si o atitudine pozitiva putem sa realizam ceea ce ne-am propus. Suntem incantati ca am reusit sa raspundem exigentelor Beneficiarului intr-o maniera profesionista, proactiva si astfel, sa putem contribui la realizarea unui proiect cu puternic impact in dezvoltarea comunitatii medicale locale, cat si internationale.   Timp de peste 50 de ani, compania CONEST a demonstrat în mod consecvent capacitatea de a furniza cu succes servicii de (...)
Ȋn contextul campaniei electorale pentru alegerile locale din Iași, ȋn ultimele două săptămâni au apărut ȋn spațiul media unele informații false, tendențioase sau cu un puternic caracter insinuant care fac referire directă la compania CONEST. Ca urmare a acestui fapt, vă rugăm să primiți spre difuzare următoarele precizări:   1. Ţinând cont că statul este principalul investitor ȋn sectorul construcțiilor civile și de infrastructuri rutiere din România, este firesc ca firma CONEST prin mărimea, experiența și capacitatea tehnico-profesională, să participe la licitațiile organizate de instituțiile publice. Astfel, ȋn mod concret, ȋncă din anul 1963, am executat lucrări de construcții (...)

INAPOI

Mesajul Actionariatului

ALATURI DE VOI, CU PROFESIONALISM SI DEDICATIE

Ne-am dezvoltat impreuna cu partenerii nostri carora le-am oferit solutii potrivite, intr-un timp scurt, cu misiunea respectarii celor mai importante valori in esenta unei afaceri durabile: responsabilitate, profesionalism si corectitudine.

Invatarea continua, performanta si angajamentul puternic fata de partenerii si angajatii nostri sunt sursele excelentei noastre profesionale, care astazi au facut din CONEST un nume puternic printre liderii companiilor de constructii.

De aceea, obiectivul nostru este sa dezvoltam si sa mentinem parteneriate de lunga durata, consolidate de experienta indelungata in domeniu, de managementul de succes, de responsabilitatea sociala si de personalul calificat.

Acordam atentie maxima comunitatii in care traim si ne oferim sprijinul pentru a potenta o mai buna calitate a vietii. Suntem preocupați de viitorul pe care îl construim atât prin intermediul proiectelor realizate cât și prin acțiunile de zi cu zi ale fiecaruia dintre noi.

Presedinte,
Viorel COZMA