NOUTATI

Echipe de muncitori in constructii, calificati si necalificati, din judetele Iasi si Neamt.       
"Proiectul CEMEX (Centru integrat si independent, focalizat pe activitatea de cercetare, inovare si dezvoltare stiintifica, cu incidenta in medicina experimentala), a fost o adevarata provocare pentru noi si ne-am demonstrat cu totii ca prin munca sustinuta si o atitudine pozitiva putem sa realizam ceea ce ne-am propus. Suntem incantati ca am reusit sa raspundem exigentelor Beneficiarului intr-o maniera profesionista, proactiva si astfel, sa putem contribui la realizarea unui proiect cu puternic impact in dezvoltarea comunitatii medicale locale, cat si internationale.   Timp de peste 50 de ani, compania CONEST a demonstrat în mod consecvent capacitatea de a furniza cu succes servicii de (...)
Ȋn contextul campaniei electorale pentru alegerile locale din Iași, ȋn ultimele două săptămâni au apărut ȋn spațiul media unele informații false, tendențioase sau cu un puternic caracter insinuant care fac referire directă la compania CONEST. Ca urmare a acestui fapt, vă rugăm să primiți spre difuzare următoarele precizări:   1. Ţinând cont că statul este principalul investitor ȋn sectorul construcțiilor civile și de infrastructuri rutiere din România, este firesc ca firma CONEST prin mărimea, experiența și capacitatea tehnico-profesională, să participe la licitațiile organizate de instituțiile publice. Astfel, ȋn mod concret, ȋncă din anul 1963, am executat lucrări de construcții (...)

INAPOI

Financiar

CONEST a implementat un program amplu de investitii in sectorul lucrarilor de infrastructura rutiera. In perioada 2012-2015 au fost alocate bugete semnificative in dezvoltarea parcului tehnlogic al companiei, investitii care vor continua si in perioada urmatoare.

 

Anul 2015 a insemnat consolidarea pozitiei companiei ca un jucator de anvergura in industria constructiilor la nivelul Regiunii de Nord-Est, intr-un sector aflat in continuare sub influente negative ale instabilitatii economice. 

 

Cifra de afaceri a companiei s-a situat pe acelasi trend crescator inceput acum 5 ani, odata cu investitiile semnificative in dezvoltarea capacitatilor tehnologice dar mai ales in resursa umana. In anul 2015 am atins cifra de afaceri de 37.213.159 Euro.

 

Obiectivele financiare propuse pe termen mediu si lung sunt ambitioase si se situeaza deasupra oricarei performante reusite de catre companie in ultimii ani.