NOUTATI

Echipe de muncitori in constructii, calificati si necalificati, din judetele Iasi si Neamt.       
"Proiectul CEMEX (Centru integrat si independent, focalizat pe activitatea de cercetare, inovare si dezvoltare stiintifica, cu incidenta in medicina experimentala), a fost o adevarata provocare pentru noi si ne-am demonstrat cu totii ca prin munca sustinuta si o atitudine pozitiva putem sa realizam ceea ce ne-am propus. Suntem incantati ca am reusit sa raspundem exigentelor Beneficiarului intr-o maniera profesionista, proactiva si astfel, sa putem contribui la realizarea unui proiect cu puternic impact in dezvoltarea comunitatii medicale locale, cat si internationale.   Timp de peste 50 de ani, compania CONEST a demonstrat în mod consecvent capacitatea de a furniza cu succes servicii de (...)
Ȋn contextul campaniei electorale pentru alegerile locale din Iași, ȋn ultimele două săptămâni au apărut ȋn spațiul media unele informații false, tendențioase sau cu un puternic caracter insinuant care fac referire directă la compania CONEST. Ca urmare a acestui fapt, vă rugăm să primiți spre difuzare următoarele precizări:   1. Ţinând cont că statul este principalul investitor ȋn sectorul construcțiilor civile și de infrastructuri rutiere din România, este firesc ca firma CONEST prin mărimea, experiența și capacitatea tehnico-profesională, să participe la licitațiile organizate de instituțiile publice. Astfel, ȋn mod concret, ȋncă din anul 1963, am executat lucrări de construcții (...)

INAPOI

Distinctii

CONEST: Excelenta premiata cu succes

Dorinta noastra de a fi intotdeauna primii pe piata de constructii a devenit realitate in decursul ultimilor ani. Munca in echipa, utilajele performante, ideile inovatoare si capacitatea de a face fata oricarei provocari sunt doar cateva din elementele care au facut din CONEST una dintre cele mai apreciate companii de pe piata de profil.

In decursul celor 50 ani de existenta, CONEST  a primit un numar semnificativ de premii si distinctii. Printre cele mai importante se afla:

 

  • Premiile Trofeul Calitatii acordate de  ARACO - Asociatia Romana a Antreprenorilor in Constructii din anul 1995 pana in prezent. De mentionat:

- Trofeul fost acordat in 13 noiembrie 2013 pentru lucrarea Modernizare zona Hala Centrala Iasi - Pasaj pietonal Sfanta Vineri.

- Trofeul fost acordat in 28 iunie 2012 pentru lucrarea  Centrul Expozitional  Moldova Iasi.

 

  • Locuri de top in ierarhia firmelor iesene - acordate de catre Camera de Comert si Industrie Iasi, intre anii 1991-2013, pe grupa de activitati Lucrari de constructii a cladirilor rezidentiale si nerezidentiale.