NOUTATI

Echipe de muncitori in constructii, calificati si necalificati, din judetele Iasi si Neamt.       
"Proiectul CEMEX (Centru integrat si independent, focalizat pe activitatea de cercetare, inovare si dezvoltare stiintifica, cu incidenta in medicina experimentala), a fost o adevarata provocare pentru noi si ne-am demonstrat cu totii ca prin munca sustinuta si o atitudine pozitiva putem sa realizam ceea ce ne-am propus. Suntem incantati ca am reusit sa raspundem exigentelor Beneficiarului intr-o maniera profesionista, proactiva si astfel, sa putem contribui la realizarea unui proiect cu puternic impact in dezvoltarea comunitatii medicale locale, cat si internationale.   Timp de peste 50 de ani, compania CONEST a demonstrat în mod consecvent capacitatea de a furniza cu succes servicii de (...)
Ȋn contextul campaniei electorale pentru alegerile locale din Iași, ȋn ultimele două săptămâni au apărut ȋn spațiul media unele informații false, tendențioase sau cu un puternic caracter insinuant care fac referire directă la compania CONEST. Ca urmare a acestui fapt, vă rugăm să primiți spre difuzare următoarele precizări:   1. Ţinând cont că statul este principalul investitor ȋn sectorul construcțiilor civile și de infrastructuri rutiere din România, este firesc ca firma CONEST prin mărimea, experiența și capacitatea tehnico-profesională, să participe la licitațiile organizate de instituțiile publice. Astfel, ȋn mod concret, ȋncă din anul 1963, am executat lucrări de construcții (...)

INAPOI

Companie

Suntem prezenti pe piata constructiilor din Romȃnia inca din 1963 si avem origini cu care ne mandrim.
In perioada 1963-1970 am functionat sub denumirea Santierului nr.2 Chimie Iasi din cadrul Intreprinderii de Constructii Montaj pentru Chimie Onesti.

In anul 1970 a fost infiintata Intreprinderea de Constructii Montaj nr.4 Iasi(ICM Iasi),  care ulterior in 1977 a devenit Trustul de Constructii Industriale Iasi(TCI Iasi).

In 1991 societatea s-a privatizat si in momentul de fata are capital privat integral romanesc.

Timp de 50 de ani, compania CONEST a demonstrat în mod consecvent, angajamentul fata de valorile si principiile sale, în care crede cu convingere, desfasurând activitati cu integritate si onestitate, simultan cu aplicarea valorilor proprii concretizate prin respect în actul de conducere.

Organizatia este structurata astfel:
 

Consiliul de Administratie
Director General
Director Tehnic     Director Financiar   Director Ofertare    Director Resurse Umane    Director Inovare
Director Cercetare Dezvolare  Director Control Risc


Am devenit un nume reprezentativ pe piata constructiilor prin perfectionarea continua a tuturor proceselor care au ca punct de referinta increderea si performanta.