NOUTATI

Echipe de muncitori in constructii, calificati si necalificati, din judetele Iasi si Neamt.       
"Proiectul CEMEX (Centru integrat si independent, focalizat pe activitatea de cercetare, inovare si dezvoltare stiintifica, cu incidenta in medicina experimentala), a fost o adevarata provocare pentru noi si ne-am demonstrat cu totii ca prin munca sustinuta si o atitudine pozitiva putem sa realizam ceea ce ne-am propus. Suntem incantati ca am reusit sa raspundem exigentelor Beneficiarului intr-o maniera profesionista, proactiva si astfel, sa putem contribui la realizarea unui proiect cu puternic impact in dezvoltarea comunitatii medicale locale, cat si internationale.   Timp de peste 50 de ani, compania CONEST a demonstrat în mod consecvent capacitatea de a furniza cu succes servicii de (...)
Ȋn contextul campaniei electorale pentru alegerile locale din Iași, ȋn ultimele două săptămâni au apărut ȋn spațiul media unele informații false, tendențioase sau cu un puternic caracter insinuant care fac referire directă la compania CONEST. Ca urmare a acestui fapt, vă rugăm să primiți spre difuzare următoarele precizări:   1. Ţinând cont că statul este principalul investitor ȋn sectorul construcțiilor civile și de infrastructuri rutiere din România, este firesc ca firma CONEST prin mărimea, experiența și capacitatea tehnico-profesională, să participe la licitațiile organizate de instituțiile publice. Astfel, ȋn mod concret, ȋncă din anul 1963, am executat lucrări de construcții (...)

Companie

Suntem prezenti pe piata constructiilor din Romȃnia inca din 1963 si avem origini cu care ne mandrim. In perioada 1963-1970 am functionat sub denumirea Santierului nr.2 Chimie Iasi din cadrul Intreprinderii de Constructii Montaj pentru Chimie Onesti. In anul 1970 a fost infiintata Intreprinderea de Constructii Montaj nr.4 Iasi(ICM Iasi),  care ulterior in 1977 a devenit Trustul de Constructii Industriale Iasi(TCI Iasi). In 1991 societatea s-a privatizat si in momentul de fata are capital privat integral romanesc. Timp de 50 de ani, compania CONEST a demonstrat în mod consecvent, angajamentul fata de valorile si principiile sale, în care crede cu convingere, desfasurând activitati cu integritate si onestitate, (...)

detalii

Mesajul Actionariatului

ALATURI DE VOI, CU PROFESIONALISM SI DEDICATIE Ne-am dezvoltat impreuna cu partenerii nostri carora le-am oferit solutii potrivite, intr-un timp scurt, cu misiunea respectarii celor mai importante valori in esenta unei afaceri durabile: responsabilitate, profesionalism si corectitudine. Invatarea continua, performanta si angajamentul puternic fata de partenerii si angajatii nostri sunt sursele excelentei noastre profesionale, care astazi au facut din CONEST un nume puternic printre liderii companiilor de constructii. De aceea, obiectivul nostru este sa dezvoltam si sa mentinem parteneriate de lunga durata, consolidate de experienta indelungata in domeniu, de managementul de succes, de responsabilitatea sociala si de personalul calificat. Acordam (...)

detalii

Resurse Umane

Nucleul CONEST  îl reprezinta angajatii companiei. Obiectivul nostru este de a transforma fiecare loc de munca într-o provocare pentru a promova un spirit întreprinzator si un management profesionist. Astazi avem aproximativ 400 angajati care confirma acest lucru, dintre care mai bine de 92% sunt angajati calificati. Astfel am creat o echipa de experti in inginerie, proiectare, tehnica, financiar-contabil,administrativ,maistri si muncitori calificati(asfaltatori, pavatori, fierari-betonisti, dulgheri, lacatusi, sudori, vopsitori, schelari, zidari, zugravi, instalatori, electricieni, mecanici utilaj). Pe plan intern, CONEST îsi perfectioneaza în mod constant angajatii pentru ca acestia sa atinga un (...)

detalii

Financiar

CONEST a implementat un program amplu de investitii in sectorul lucrarilor de infrastructura rutiera. In perioada 2012-2015 au fost alocate bugete semnificative in dezvoltarea parcului tehnlogic al companiei, investitii care vor continua si in perioada urmatoare.   Anul 2015 a insemnat consolidarea pozitiei companiei ca un jucator de anvergura in industria constructiilor la nivelul Regiunii de Nord-Est, intr-un sector aflat in continuare sub influente negative ale instabilitatii economice.    Cifra de afaceri a companiei s-a situat pe acelasi trend crescator inceput acum 5 ani, odata cu investitiile semnificative in dezvoltarea capacitatilor tehnologice dar mai ales in resursa umana. In anul 2015 am atins cifra de afaceri (...)

detalii

Certificari

Acreditari   Autorizatii   Atestate Pentru a oferi o garantie in plus a calitatii lucrarilor executate, compania noastra si-a certificat toate procesele, produsele si serviciile conform standardelor impuse atât la nivel national cât si international. In acest sens, am implementat un Sistem Integrat de Management in domeniul calitatii, mediului, SSM, securitatii informationale, eficientei energetice si responsabilitatii sociale. ISO 9001:2008     ISO 14001:2005      ISO 18001:2008     ISO 27001:2006    ISO 16001:2009 SA 8000:2008 Autorizatie Laborator Central grad II Autorizatii ANRE (...)

detalii

Distinctii

CONEST: Excelenta premiata cu succes Dorinta noastra de a fi intotdeauna primii pe piata de constructii a devenit realitate in decursul ultimilor ani. Munca in echipa, utilajele performante, ideile inovatoare si capacitatea de a face fata oricarei provocari sunt doar cateva din elementele care au facut din CONEST una dintre cele mai apreciate companii de pe piata de profil. In decursul celor 50 ani de existenta, CONEST  a primit un numar semnificativ de premii si distinctii. Printre cele mai importante se afla:   Premiile Trofeul Calitatii acordate de  ARACO - Asociatia Romana a Antreprenorilor in Constructii din anul 1995 pana in prezent. De mentionat: - Trofeul fost acordat in 13 noiembrie 2013 pentru lucrarea (...)

detalii